Dagbok

Stallets dagbok

Vi kämpar vidare med att trava hästarna även om det inte känns jättespännande... Man längtar ju bara efter att kunna galoppera dem igen!
PAs visum har nu kommit och imorgon åker han till Nya Zeeland så får vi se hur länge han blir där, men innan säsongen drar igång är han tillbaka i alla fall. 
Vi fortsätter genomgången av hästarna och idag:
Sharp Eye- man måste hylla honom för hans jämnhet och att han nästan alltid presterar. På 59 livsstarter har han varit bland de tre 31 gånger, över hälften alltså och med tio segrar är det en segerprocent på ca 17 vilket är väldigt bra när man ändå startat så pass många gånger som han har. 
Förra året blev det tre segrar, tre andraplatser och två tredjeplatser på tretton starter. Utöver det var han fyra eller femma de flesta andra gånger, han gör sällan ett dåligt lopp. 
Han är en rolig häst att ha och väldigt allround med distanser mellan 1200-1600 och klarar både gräs och dirttrack. Däremot klarar han absolut inte att åka transport så det är inget vi ens jobbar med utan han får stanna hemma och starta på Bro Park helt enkelt. 
Han är ett bra tillskott till stallet med sina fina prestationer. Han är kanske inte en häst för de största loppen men gör det ändå bra upp till högre silverklass. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1