Starter och resultat

Analyser inför och efter lopp

Kommande starter

Bro Park Onsdag 22/8

Startlista ute torsdag!

Resultat

Bro Park Onsdag 8/8

Lopp 6 Maidenlöpning 1400 m dt:
Approach- Fredrik Janetzky
Tvåa slagen med hals efter en tapper insats! Han hade ytterspår och var något sen ur boxarna, men från sitt spår och med tanke på att distansen nästan är väl kort för den här stayern så var det rätt att gå upp och framåt. Så han fick lägga en speed där och gå upp i front, annars hade han riskerat att bli hängande ute i spåren och så hade tåget redan gått. Nu fick han göra grovjobbet i täten och gjorde det mycket bra, fick en liten pust i svängen och så vidare in på upploppet. Vinnaren kommer upp ca 200 kvar och är klart förbi men Approach kämpar sig tillbaka igen och det är nära att han kommer ikapp, men det fattas lite.
Fredrik tyckte att han har lite svårt med dirttracken och längre distans vore bra, han är inte alls trött i mål. Men han gör ett mycket bra lopp här och dessa två är klart före övriga som ändå har gjort fina insatser innan, tror detta var ett bra lopp.
Nu väntar ett lopp till i september över 1600 meter gräs (ett maidenlopp) och därefter Vinterfavoriternas Pris som är hans huvudmål för i år.
Vi är mycket nöjda med detta även om det så klart är lite surt att vara så kort slagen.