Starter och resultat

Analyser inför och efter lopp

Kommande starter

Bro Park Söndag 29 Januari

Lopp 1 Guldhandicap 2100 m dt:
Beach Road One- PA Gråberg

Lopp 2 Bronshandicap 2100 m dt:
High Max- PA Gråberg

Lopp 5 Silverhandicap 1600 m dt:
Sharp Eye- PA Gråberg

Resultat

Bro Park Söndag 22 Januari

Kval 800 m dt:
Dharwin- Christopher Roberts
Han gjorde ett strålande fint kval på en bra tid och framför allt enormt enkelt och lätt. Christopher red honom väldigt fint och det här blev en positiv upplevelse för Dharwin tror jag. 
Vi ser fram emot debuten inom kort!

Lopp 4 Bronshandicap 1200 m dt:
Sharp Eye- PA Gråberg
Han blev fyra och gjorde det godkänt, men absolut inte mer. Han fick ett bra lopp och såg ut att ha ett bra slagläge in på upploppet, men kroknade mot slutet. Nu ska det sägas att han bar hela 69 kg och det är mycket möjligt att det tog ut sin rätt på slutet. Det blev också ett ganska rörigt lopp med en löshäst och en häst utan träns (vilken mardröm att sitta på en häst i ett lopp utan träns!) så både Sharp och flera andra blev lite störda och utputtade i svängen.
Vi funderar på att testa honom över lite längre distans och se hur det passar.  

Lopp 5 Silverhandicap 1600 m dt:
Snowfoot- Manuel Martinez
Stureplan- PA Gråberg
Stureplan gör ett mycket starkt lopp med 66 kg på en ganska krävande bana. Det såg ut som att han hade segern klar när han blir passerad precis på linjen och blir tvåa. Surt så klart, men är ändå supernöjd med hans insats här, det var mycket bra.
Planen är att han startar i alla fall en gång till i vinter, han har fin form nu.
Snowfoot behövde det här loppet, men jag tycker ändå han gjorde det klart godkänt och han var bara dryga fem längder från seger efter mycket långt tävlingsuppehåll. Startboxlastningen gick bra vilket var väldigt skönt. Till nästa start kan vi förhoppningsvis slipa lite på loppupplägg och kanske lägga på honom blinkersen igen som han gått bra med tidigare. Han kommer gå framåt massor på den här genomköraren.