Starter och resultat

Analyser inför och efter lopp

Kommande starter

Resultat

Jägersro Söndag 25 Oktober

Lopp 3 Silverhandicap 1730 m dt:
Beach Road One- Christophe Lamy
Fin seger som gladde oss massor! Han var lite taggad i boxarna och tappade något ut från start, låg långt bak från början. Det gjorde dock ingenting då tempot i fronten var högt och han började redan på bortre långsidan ta igen mark mer och mer. Han vinglar och har sig, agerar faktiskt ganska grönt under loppen fortfarande. Men när han är inne på upploppet så visar han en stark löpskalle och ska bara vinna, han tar sig förbi precis på linjen men ändå är känslan att det finns mer där.
Han är fyra år och det är ofta det svåraste året då de ska möta äldre hästar men egentligen inte är helt färdigutvecklade (åtminstone om de är lite sparsamt startade). Vi tror att nästa år kan han ta ett kliv uppåt ytterligare i handicap och närma sig eliten. 


Bro Park Onsdag 28 Oktober

Kval 800 m dt:
Perfect Sister- Angelika Berg
Hon gjorde ett mycket fint kval och var helt ensam först. Framför allt sättet hon gjorde det på var det som gladde mest, hon joggade hur enkelt som helst.
Hon skötte sig också med alla moment och gjorde ett mycket klassig intryck överlag. 
Vi har hela tiden haft stor tro på henne framöver och det här var ett första bra kvitto på att det är rätt. 
Hon siktar på debut om några veckor vilket vi ser fram emot.

Lopp 1 Bronshandicap 1200 m dt:
Sharp Eye- Andreas Tapia Dalbark
Han gjorde ett bra lopp, men hade lite otur med marginalerna, var femma och endast en halv längd från andraplatsen och 3,5 längd från seger. Vinnaren stod med fem kilo i hand inför loppet och var inget att göra åt. 
Andreas sa att det kändes som att han skulle vinna hela vägen, men han hann inte riktigt fram och hade det varit 50 meter till så hade han varit tvåa. En något mindre snabb bana eller lite längre distans hade gynnat honom som alltid avslutar bra. 
Vi är ändå nöjda med loppet, han gör det bra varenda gång.

Lopp 3 Guldhandicap 2350 m dt:
House in Order- Andreas Tapia Dalbark
Vi trodde på bra chans på förhand, men han behövde det här loppet. Han fick ett fint lopp och satt väl i hand i en lagom position, men luften räckte helt enkelt inte.
Pga regn och tveksamma banor så missade han sista inplanerade snabbjobbet och med facit i hand så hade han verkligen behövt det.
Nu har han fått ett lopp i kroppen och det kommer sätta fram honom massor. Han har i träning sett bättre ut än någonsin, så vi kommer igen till nästa start inom kort.