Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det äntligen bra träningsmöjligheter igen efter alla väderomslag som varit och vi kunde träna. Än är jag inte stressad, men så klart behöver vi i alla fall ganska snart komma igång mer regelbundet med träningen. Än är absolut inte alla hästar igång utan tid för igångsättning beror på vilka planer de har för start när säsongen sätter igång.
Hästarna som reds var pigga och glada, det känns jätteskönt att de kunde få galoppera även om det så klart är lugna tempon som gäller nu. 
Nu fortsätter vi genomgången av hästar inför säsongen och idag:
Victorious Day- hon är ett tufft sto som just blivit tre år och hon startade inte som tvååring. Hon växte mycket som tvååring och var under huvudsäsongen absolut inte redo för någon start, där är det viktigt att lyssna på hästen när den behöver tid. 
Den tiden gjorde verkligen gott för henne, hon har inte bara växt på höjden utan också utvecklats mycket i kroppen. Hon har alltid haft ett guldpsyke, cool som få. I början tyckte jag hon nästan var lite väl snäll och önskade mer gnista, men nu är hon betydligt piggare och har just det där som saknades tidigare. 
Vi jobbade på att hinna med kval innan uppehållet förra året, men det blev lite för kort om tid så det fick vänta och är istället något vi siktar på att få avklarat direkt när säsongen startar upp. 
"Vickan" är anmäld till diverse storlopp i år, lite av det vanliga storloppsprogrammet för treåringar. Men först är planen att börja i vanliga lopp och hon vinner sitt maiden innan vi siktar vidare. Ett oskrivet kort som vi ser fram emot att se vad hon kan!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1