Dagbok

Stallets dagbok

Nu är det dags för nästa häst i genomgången:
Sandstorm- är den häst som verkligen var sorgebarnet förra året. Som tvååring vann han direkt i debuten och gjorde därefter två bra insatser i stora lopp.  Som treåring visade han sin kapacitet med fina meriter i de stora klassiska loppen, bl a fyra i Jockeyklubbens 2000 Guineas och han var också målfotoslagen i Bro Park Trial som trea med hals från att segra. 
Därifrån till att förra året som fyraåring inte alls fungera. Visserligen några placeringar, men en skugga av sitt forna jag i loppen. 
Då han alltid varit en häst med känsliga luftvägar som utretts tidigare så är det ingen avancerad gissning att vårt stall förra året gjorde att han inte alls fungerade. Men nu under 2024 är det upp till bevis för honom, kan han komma tillbaka till den häst han var och kanske ännu mer?
Kan han det så kommer han in i loppen enormt billigt handicapmässigt eftersom hans tal har sjunkit massor. Så det känns som att antingen har han stor möjlighet att vinna ganska många lopp innan han är tillbaka på den nivå han visat tidigare, annars får han bli ridhäst och prova ett annat liv om han fortsatt inte fungerar. Jag tycker dock att det borde vara en god chans att vi får se en helt annan häst 2024 än 2023, men det får vi se när säsongen rullar igång.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1