Dagbok

Stallets dagbok

Nästa häst för genomgång här på sidan blir:
Douze Points- är en riktig stayer med stor styrka som främsta vapen. Han inledde säsongen med seger direkt i årsdebuten där ridande Elin Ahlin bedömde tempot på pricken rätt och fångade in den överlägsna ledaren precis på mållinjen. 
Han gjorde sedan två ganska okej lopp i Göteborg där han var trea respektive fyra och inte långt slagen, men också några mer anonyma lopp. 
När problemen med stallet upptäcktes och vi flyttade så var han en av de hästar vi märkte mycket stor skillnad på direkt. Men då var ju grässäsongen slut och gräs är det underlag han ska ha.  Vi tog ändå en chans och testade med en start på dirttrack i december, mest för att få koll på om det framöver överhuvudtaget är någon idé att låta honom tävla på dirttrack eller inte.
Det var en Sunday Special med nästan fullt fält och han överraskade väldigt positivt genom att vara trea där och kanske det mest glädjande var på det sätt han spurtade över upploppet och avslutade så starkt.
Det här loppet gav oss ett mycket bra svar inför 2024, att vi kan få igång honom tidigare med ett par lopp på dirttrack först så han har full form när grässäsongen startar vilket är en stor fördel. Han är utan tvekan klassen bättre på gräs och det ska bli intressant att se hur mycket han kan prestera där i år i ett friskt stall. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1