Dagbok

Stallets dagbok

Fruset imorse och det var ju inte idealiskt efter gårdagens regn. Dock hade banorna klarat omställningen mycket bra, detta tack vare nattkörning av banpersonalen. Vi tränade på dirttracken som var precis lagom djup och fin, idag var det mest mellantempon som gällde för hästarna.
Vi jobbade på bra i stallet och när vi var klara med det vanliga arbetet något tidigare än vanligt så tog vi ett ryck och städade ur ladan. Vi sorterade i det plåtskåp vi har med diverse "bra-att-ha-grejer" som skruvar, verktyg mm och slängde ut en massa saker som mest har legat och skräpat. Känns alltid bra att storstäda, särskilt efteråt när man är klar.
Imorgon är det planerat för en del raskare träning och rapport kommer här. Dessutom kommer som vanligt kommentarer om söndagens starthästar, så titta in här imorgon igen.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1