Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en del raskare träning för några av hästarna medan några andra höll sig i mellantempon. Några att nämna:
Quagmire och High Max tränade tillsammans sida vid sida hela vägen i ett gott tempo och båda hästarna såg mycket taggade ut och ville gå ännu fortare än de fick trots att de höll rask fart hela vägen.
House in Order gick ensam i en lagom bra canter och han har tagit förra veckans fina lopp toppenbra och formen känns starkt på uppåtgående. 
Perfect Sister ströks förra veckan, men är nu pigg och frisk och igång med träningen igen. Hon siktar på start om två veckor.
Kew Bridge gick en rask canter som ökades upp extra över upploppet och hon såg stark ut hela vägen.
Beach Road One snabbjobbade och det gjorde han på ett imponerande sätt, han ser verkligen strålande ut. 
Timo Nurmos gick en vanlig canter, men han måste ändå nämnas då han ser så himla fin ut nu. Man önskar ju bara att det vore grässäsong nu...
Vi jobbade också med åringarna och longerade dem med sadel. Dessutom har vi också påbörjat själva inridningen av fuxhingsten (namn är på gång nu och vi väntar bara på godkännande!) och så här långt har han skött sig hur bra som helst. Med mening har vi tagit det lugnt med åringarnas träning och det har de svarat väldigt bra på genom att de har utvecklats massor i kroppen på alla sätt.
Imorgon är det tävlingar igen på Bro Park och vi har tre starthästar. Jag har uppdaterat kommentarer om deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1