Dagbok

Stallets dagbok

Min dator är tillbaka! Nu på eftermiddagen fick jag den och med ny hårddisk och faktiskt det mesta räddat så känns det underbart! Sedan är det väldigt mycket som är nytt rent utseendemässigt och en massa lösenord och annat som legat inlagt som måste läggas in igen, så det är en hel del att fixa med. Bara att jag har den tillbaka är jag minst sagt glad för.
På stallområdet imorse var det massor med vattenpölar precis överallt, uppenbarligen hade det regnat rejält under natten. Vi red första turen på dirttracken och den var jämn men väl blöt och ihoppackad för att cantra på mer än lugnt. Däremot rakbanan var riktigt fin och den verkar tåla mycket, där kunde vi träna på i valfria tempon och vi höll oss där resten av dagen.
Imorgon ska det enligt väderprognosen bli minusgrader och med all nederbörd som har kommit är det stor risk för att det är isigt och halkigt imorgon, så ta det försiktigt!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1