Dagbok

Stallets dagbok

Bra träningsdag där vi red började morgonen med träning på rakbanan och mot slutet av dagen även några turer på dirttracken som då hade torkat upp lite mer.
Rakbanan tål mycket regn verkar det som, trots gårdagens hällregn så var den bra redan på morgonen. Dirttracken hade torkat upp bra under natten, men behöver nog någon dag till innan den är optimal även om den var helt okej. När det regnar mycket måste den köras med en annan harv som mera jämnar på toppen, normalt sett används en harv som gör banan lite mjukare och ger mer svikt. Dock blir det bara en gegga om man harvar ner i en blöt bana för mycket så därför behöver den prepareras annorlunda så länge den är övermättad på vatten.
Nu är jag precis hemkommen efter att vi haft Fullmäktigemöte för vår grupp i Stockholm inför höstmötet den 24 oktober i Svensk Galopp. Sådana här möten gör att det blir en lång dag (och kväll), men jag tycker det är viktiga saker och där vi kan påverka positivt är det klart motiverat att ta den tiden och engagera sig.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1