Dagbok

Stallets dagbok

Regntema på den här veckan och det fullständigt öste ner under halva förmiddagen, det var inga små mängder det kom direkt. Banorna blev ganska blöta, men viktigast är ändå att de är jämna och håller ihop bra och det gjorde de. Det blev vatten ovanpå dirttracken och i de lägena ser det ut som en förskräcklig bana, men vattnet verkar dämpande och underlaget är mycket bättre än det ser ut.
Mest synd var det om de tappra ryttarna (och hästarna för den delen) som fick vara ute och träna i regnet. Hästarna fick en varm dusch och fleecetäcke på sig efter träningen, ryttarna fick värma sig med kaffe och klädbyten. Sådana här dagar får man kämpa!
Framåt lunch klarnade det upp och till och med solen var framme, jag hoppas den stannar ett tag framöver. 
Idag tränade några hästar raskt, men de flesta i mellantempon. Imorgon blir det överlag raskare träning för de flesta hästarna.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1