Dagbok

Stallets dagbok

Lera, regn och gegga var temat för dagen. Jag kan inte ens komma ihåg när banan senast var så här blöt senast i tävlingssammanhang på Bro Park. De två första loppen reds på en normal bana, men när hästarna cantrade till start i lopp 3 så var det som en vägg av regn. En häst slängde av och kom lös och den vägrade låta sig infångas, under tiden skrittade resten av hästarna runt bakom startboxarna i spöregnet och väntade i vad som kändes som en smärre evighet.
När det regnar så mycket så brukar det bara vara en kort skur, men här höll det i sig länge och resten av tävlingarna liknade mer en arena för gyttjebrottning och uppskattades inte av många hästar. Vi hade bara Kew Bridge till start och jag är ganska tacksam för att vi hade en så pass lugn dag med de banförutsättningarna. Hon fullständigt hatade banan och var totalt oberörd efter loppet (dock dränkt i lera till oigenkännlighet). 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1