Dagbok

Stallets dagbok

Nu är all tvätt klar! Idag gjorde vi "stostallet" (där alla ston samt några av valackerna bor) och när det var klart var det dags för utestallet. Ska erkänna att det tog emot lite att börja med nästa stall när vi var klara med det första, men det var samtidigt väldigt skönt att få allt klart och slippa ha kvar utestallet till imorgon eller måndag.
Det blev så himla fräscht och fint! Man tycker ändå att det ser ganska okej ut innan tvätt, men så står man med den där varmvattenssprutan och ser hur smutsen bara rinner rätt ner och hur en ren och fin vägg uppenbarar sig.
Idag gick allt mycket smidigare tack vare att maskinen fungerade och var installerad samt att vi hade en bättre tidsplan på förhand. Samtidigt tvättade vi ju även utestallet idag, så vi hade gott om jobb att göra...
Efter avslutat arbete åkte jag och köpte pizza till det sena fikat som kunde räknas som en tidig lunch, vi var värda att fira att allt var klart!
Ett jättestort tack till alla som lagt ner ett otroligt bra och engagerat jobb och slitigt hårt igår och idag, en helt suverän insats av er. Jag är så tacksam över det jobb hela vårt team alltid lägger ner både på hästarna och stallet. För det här är något som så klart är väldigt bra för hästarna, nu har de ett rent och fräscht stall att bo i och det känns verkligen toppenbra.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1