Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det äntligen dags för Tobias att få rida igen efter en ganska lång väntan sedan han skadade fingret för ett antal veckor sedan. Han fick ta en lugnare tur på Perfect Girl Ester som är en av hans absoluta favoriter och han var väldigt nöjd och glad efteråt. 
Hans hand kändes okej och på måndag blir det fler turer, vilket jag tror han ser fram emot rejält efter många dagars stalljobb medan de andra varit ute och ridit. 
Hela arbetsdagen gick fint och hästarna såg bra ut. Vi förberedde oss också inför resan till Göteborg med att organisera all packning samt piffa hästarna.
I skrivande stund är jag hemma och klockan 22 ikväll ses vi i stallet och lastar in grejer och hästar. Då har de hunnit äta middag i lugn och ro och sedan reser vi under natten och beräknas komma fram vid 5-tiden imorgon bitti. Gott om tid att ge hästarna en promenad, frukost och därefter vila i ett antal timmar innan tävlingarna drar igång.
Jag har uppdaterat kommentarer om morgondagens chanser och ni hittar det som alltid under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1