Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det aviserat regn hela dagen. Jag måste säga att vi trots allt hade en rackarns tur, precis när vi hade lunchfodrat och var klara med allt så började det ösregna. Under hela förmiddagen duggade det då och då, men vi klarade alla turer i förhållandevis hyfsat väder.
Efter raskare träning igår och även planerat till imorgon så var det lite av en "terapi-dag" för hästarna idag. Dvs fokus på att de skulle ha det lugnt, harmoniskt och trevligt och bara jogga lite uppmjukande. De flesta turer tog först en tur genom parken och runt området och därefter galopperade de lugnt på rakbanan och avslutade med en promenad genom skogen.
Även om inte själva träningen var så spännande så var det säkerligen mentalt nyttigt för hästarna och en bra variation på träningen, de verkade nöjda.
Nu är vi då inne i maj och längtan till sommaren och riktig värme är stor. Hoppas ni hade och har en fin Valborg även om den inte är som det brukar!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1