Dagbok

Stallets dagbok

Jag saknar lördagar när det var fullt med ägare i stallet och det var proppfullt i köket på fikarasten. Gemenskapen och den mysiga helgkänslan, vi längtar tills allt blir som vanligt igen.
När det förhoppningsvis snart blir varmare och man kan sitta ute och fika så borde det fungera att folk dyker upp igen, utomhus är ju en helt annan sak och gott om plats att hålla säkerhetsavstånd. Man kan absolut redan nu komma och kolla in träningen, är man t ex i en riskgrupp och vill hålla sig för sig själv så kan man köra sin bil till parkeringen och titta därifrån utan att beblanda sig med andra.
Jag vet att många följer oss via de Händelser vi lägger ut på Instagram och Facebook där de ligger kvar i 24 timmar, vi har fått väldigt mycket positiv feedback på det och det är många som tittar. Dock är det så klart inte alls samma sak som att vara på plats, men i alla fall ett försök att ni ska kunna hänga med litegrann.
Dagens träning gick fint, det var lite raskare tempon för de flesta och hästarna såg starka och bra ut.
Efter avslutat arbete med hästarna och stallet tog vi en promenad runt området med hundarna och ett varv runt hela gräsbanan. Den 20 maj rids de första gräsloppen på Bro Park, dvs om 2,5 vecka och gräsbanan är i mycket fint skick kan jag säga efter dagens inspektion.
Önskar er en trevlig helg och missa inte tävlingarna på Jägersro imorgon lunch/em!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1