Dagbok

Stallets dagbok

Idag träning i goda tempon och hästarna skötte sig fint. Träningsmässigt ser det väldigt positivt ut och jag hoppas verkligen nu att det kommer visa sig i loppen också framöver.
Vi har än så länge haft väldigt få starthästar och det har strulat med en del som tagit tid på sig. Vi har gjort en del omändringar och åtgärder de senaste två veckorna som jag tycker hästarna har svarat bra på. Nästa vecka börjar nu äntligen flera hästar komma igång och starta och ännu fler är redo inom kort.
Sedan är det så klart en del hästar som vi från början planlagt senare start för, men det är ju en helt annan sak.
Det känns så klart segt när det blir en så trög inledning på vårsäsongen, man vill ju vara med och ha bra resultat direkt. Vi jobbar stenhårt för att komma dit och med två tävlingsdagar nästa vecka (Bro Park onsdag och Göteborg söndag) med en hel del startande så hoppas vi att de fina träningsrundorna också ska avspegla sig i resultatlistorna.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1