Dagbok

Stallets dagbok

I väntan på att börja med eftermiddagsarbetet så kör jag idag en tidig uppdatering här på sidan.
Det har ju varit mycket vädergnäll från min sida den senaste tiden, men om jag får säga det själv så är jag lite ursäktad med tanke på hur extremt det har varit den senaste tiden. I måndags 20 minusgrader, tisdag plusgrader, onsdag 14 minus och idag var det plus igen... Inte måttligt med temperaturomslag, men nu håller jag tummarna för att det fortsätter ligga en bit över nollan så alla de här snömassorna åtminstone börjar smälta bort. Idag har det rasslat på taken stup i kvarten när stora sjok med snö rasar ner, bort med det bara tycker jag som inte gillar vinter och snö.
Det är nu så bra plogat överallt att det fungerar att rida även i plusgrader, det finns inte så mycket snö på ridvägarna att det är någon större fara. Lite styltor blev det i näst sista turen, men inte mycket alls och vi kunde genomföra samtliga turer utan problem.
Det är mycket att rida nu när alla hästar ska förberedas inför säsongen, när tävlingarna är igång igen så är det alltid några som har startat och som då har några dagar ledigt, men fram tills dess är det intensivt arbete som gäller. 
Fredrik fick prova A Ragman idag och det var premiär för honom att rida årets tvååringar. Det är alltid roligt att höra vad han tycker och han gillade "Ragge" mycket, han kommer få prova de övriga också vartefter det passar in i schemat. Det är ju annars Tobias som har ridit in samtliga åringar och är den som har ridit dem mest, han gör ett fantastiskt jobb med unghästarna!
Apropå Fredrik så har han inte helt ställt om sig på tiden än sedan semestern (det är 11 timmars tidsskillnad till Hawaii). Planen var att han skulle rida första turen kl 7.30 idag, men redan kl 4.50 skickade han sms och frågade om han inte kunde få komma en timme tidigare eftersom han var så himla pigg! Det finns ändå fördelar med jetlag... ;)
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1