Dagbok

Stallets dagbok

En något lugnare dag idag och det tack vare att Elin (Rödjare) ville komma och rida lite turer idag. Trevligt att ha henne på besök, det var ett tag sedan! Så då blev det färre men större turer idag och dagen flöt på utmärkt. 
Lite oroliga var vi för om banan skulle hålla efter en natt med plusgrader och enormt mycket smältande snö (nästan så man får lite vårfeeling...), men den fungerade bra. Det blev mera fukt i banan (det är ju säkerligen en hel del snö som harvats ner i den och som ska smälta bort) och den blev lite tyngre men med bra fäste i.
Hästarna tränar på fint, fortfarande i lugna tempon och det håller vi oss i ett litet tag till. 
Idag kom propostionerna ut till april och maj och även storloppspropositionerna. Än så länge bara på nätet, men nu kan man ju börjar planera upp säsongen mer i detalj och det är ju roligt att börja se framåt mot våren och tävlingar. Det blir lite mer verkligt liksom när nu loppen finns publicerade, så himla länge till dröjer det faktiskt inte.
Imorgon är det träning som vanligt på morgonen och kl 12  har Svensk Galopp tillsammans med Stockholms Galoppsällskap ett intressant informations/frågemöte som jag tänkte gå på. Hoppas det blir ett bra möte, kommunikation är viktigt och behövs för att skapa förståelse. Rapport från mötet kommer imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1