Dagbok

Stallets dagbok

Blandad träning idag och några som gick lite raskare:
Himalaya och Mr Tooma Global gick tillsammans och såg starka ut båda två, det var inte full fart men ett gott tempo från bortre långsidan.
Daxios gick som oftast ensam eftersom han tränar bäst så och han gör som vanligt sin träning lätt med långa vägvinnande kliv. 
Global Boxticker har verkligen ändrat sig enormt och det till det bättre efter sin kastration, det är fantastiskt så fort det har gått. Han ser perfekt ut i kroppen och är lugnare och mer harmonisk. Han gick en extra rask canter idag och imponerar stort på mig med den klass han utstrålar nu.
House in Order gick sin hittills snabbaste träning idag och börjar komma igång rejält nu, dröjer inte så väldigt länge tills han är startklar.
Approach värmde upp med Australian Open och Bright Light men sedan delade de upp sig när de skulle cantra. Approach gick lite raskare medan de andra två visserligen gick i ett hyfsat tempo men ändå snäppet lugnare.
Förutom de jag nämnt nu så reds övriga i mellantempon och även några som gick lite lugnare och hästarna skötte sig fint och såg bra ut.
Det var startanmälan idag till på måndag och jag trodde nog på förhand att Himalaya som stod på plats 22 på anmälningslistan inte skulle komma med. Till min stora förvåning så blev endast nio hästar startanmälda så på måndag kommer han ut för första gången som valack och i första starten på väldigt länge. Dessutom gör Mr Tooma Global årsdebut i Guineas Trial och så rids också årets första tvåårslopp och där har vi Approach med.
Förutom tävlingar på måndag så är det också för oss Övrevoll nästa torsdag (den 31a) då Daxios ska starta och anmälningslistan kom ut idag. Det var inte många anmälda men det var klart tuffa hästar emot. Dock är huvudsyftet med resan att prova banan inför Norsk Derby.
Men först är det tävlingar imorgon på lunchen och där har vi tre som startar. Har uppdaterat med kommentarer angående deras chanser och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat). Håll tummarna för oss imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1