Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag igen och ny vecka. Som vanligt på måndagar var vår hovslagare på plats och skodde hästar i stort sett hela förmiddagen. Dessutom kom vår veterinär och kastrerade Label Black vilket gick smidigt och bra. Så nu hoppas vi att han ska få bort den där inre stressen han har, att det här ska hjälpa. Det är ju svårt att veta på förhand men absolut värt chansen att testa.
Dagens träning gick bra och hästarna såg fina ut allihop. Idag var som vanligt på måndagar lite av en rutinträningsdag medan det kommer att bli mera tempon för flera imorgon.
Anmälningar idag både till näst nästa söndag på Bro Park, den 3 juni och där har vi några anmälda. Det var också anmälningar till Gärdet på Nationaldagen och där anmälde vi Haweswater, tror hon som är liten och smidig samt gillar gräsunderlag borde kunna passa där.
Men först tävlingar onsdag och kommentar angående chanserna för de starthästarna som tävlar då kommer in här på sidan imorgon! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1