Dagbok

Stallets dagbok

Härligt med seger idag! Striker gjorde ingen besviken, han vann komfortabelt även om han fortfarande är lite grön och orutinerad. Jag tror han kommer kunna utveckla sig en hel del under det här kommande året.
Känslan att vinna lopp är ju alltid fantastiskt rolig och gör allt jobb vi gör så värt det!
Haweswater hade en dålig dag idag för ovanlighetens skull och får ladda batterierna i ett par veckor. Akoya däremot verkar inte gilla livet som galopphäst, han är hellre hemma i sin box och vilar sig, lite som tjuren Ferdinand... Han får nog bli ridhäst redan nu om alla delägare är med på det, han har nog tyvärr inte helt rätt inställning till tävling utan är mera bekväm av sig. Däremot kommer han bli en fantastisk ridhäst och en större personlighet är svårt att hitta.
Se närmare kommentar angående dagens insatser under fliken (Starter &) Resultat!
Imorgon blir ingen vanlig dag, jag åker då på morgonen till Dublin för att gå på auktion i Goresbridge torsdag och fredag. Naturligtvis är datorn med och rapport därifrån kommer som vanligt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1