Dagbok

Stallets dagbok

Vilken inledning på säsongen när Beach Road One vinner årets första lopp och dagens huvudlopp helt överlägset! 
Vi vann ju sista loppet förra året med Gold Streak (med Forty Love som tvåa), så att vi också nu kunde vinna det första loppet i år är ju lite extra roligt. 
Sedan var det inte bara en seger utan sättet han gör det på, så stark han är och så lätt han vann. 
Vintern har varit lång och kall. Vi har jobbat hårt och själva uppbyggnadsträningen är väl ärligt talat inte alltid den mest spännande, men den ska göras. Det är långa nötarpass i lugnt tempo där hästen ska jobba sig rätt och bli stark inför säsongen. När man här får ett sådant kvitto på att den träningen har gett resultat så betyder det så mycket. All glädje över en sådan här seger ger också en sådan extra boost och energi att jobba ännu hårdare.
Jag vill verkligen tacka hela teamet i stallet som lägger ner ett fantastiskt jobb på hästarna och alltid gör "det lilla extra", det är det engagemanget som gör skillnad.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1