Dagbok

Stallets dagbok

Idag hade banorna torkat upp och både dirttracken och rakbanan var åter öppna. Skönt att kunna komma ut och träna igen, efter en extra dag ledigt var hästarna pigga.
Vi var också i startboxarna en sväng med Victorious Day som siktar på kval nästa vecka samt Queens Legend som startade ett par gånger förra året, men det är alltid bra med en liten repetition. Båda hästarna skrittade rätt in utan ledare och skötte sig exemplariskt. 
Imorgon är det då dags för årets första tävlingsdag, som vi har väntat och längtat. Vi stryker tyvärr Gold Streak efter att han trampat till på någon sten eller liknande och blivit öm i hoven för några dagar sedan. Nu är han okej igen, men det har varit för många dagar utan träning för att han ska ha rätt förutsättningar för start. Han får vänta i dryga två veckor innan nästa lämpliga lopp dyker upp, hellre det än att starta innan han är helt redo. 
Då återstår för oss imorgon Beach Road One och Sandstorm. Jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så titta in där.
Hoppas vi ses på Bro Park imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1