Dagbok

Stallets dagbok

En bra träningsdag, tycker vi nu snabbt har kommit in i bra rutiner och upplägg med träningen och hästarna ser jättefina ut. Den här vintern har gjort dem gott och många har utvecklats massor kroppsmässigt och då speciellt de yngre hästarna. 
Nu fortsätter vi genomgången av hästar och idag:
Stureplan- han behöver väl ingen direkt presentation och han har haft en väldigt fin karriär med bl a seger i Derby Milen i Norge och han var också min första starthäst i Svenskt Derby även om den distansen var för lång för honom. Han har som äldre häst hållit en hög nivå hela tiden. Han var borta länge efter att oturligt sparkat i sin box och fått en spricka i hovbenet, en ren olycka. Utan den hade han kunnat visa ännu mer än han gjort, han förlorade där mycket tid där han hade kunnat tävla och ta sig ännu högre. 
Han kom tillbaka med två raka segrar direkt och vann även förra året. Han har inte bara varit en häst med många segrar och meriter, han är också en häst som fullständigt älskar att träna och tävla. En helt fantastisk personlighet och en löpskalle utan dess like. 
Men nu har han blivit tio år och nu avslutar han sin galoppkarriär. Vad han ska göra nu har det varit många turer kring, men en dröm hade ju varit om han fått chansen att betäcka både halvblod och fullblod då han är en väldigt stilig häst med fina gångarter. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1