Dagbok

Stallets dagbok

Så var det lördag igen och helgkänsla! Fast just nu är det ju så pass lugnt att det inte bara är återhämtning för hästarna utan också en möjlighet för oss att ta det lite lugnare. Det är så klart massor med arbete varje dag med hästarna, men det är samtidigt lättare för oss i stallet att ta några extra dagar ledigt här och där med ersättare som jobbar.
Normalt sett är det full fart med ridningen från morgon till lunch och då är det dåligt med tillfällen till ledighet. Att få vila lite och ladda upp inför säsongen är oerhört värdefullt för alla. Än så länge har inte jag åkt på någon semester, men kanske kan det eventuellt bli någon kortare resa senare. Just nu tar jag någon extra dag hemma här och där, skönt också att kunna komma ikapp med skrivbordsarbete och annat. 
Idag var det kallt, men inte riktigt så kallt som väderprognosen förutspådde tidigare i veckan. Det såg ut att gå mot tjugo grader kallt, men det landade på runt femton. Kyligt nog, men ingen blåst så det var ändå trevliga förutsättningar för hästarna att vara ute i hagarna. Men visst ser det ännu bättre ut i nästa veckan när det ska bli betydligt varmare och precis under nollstrecket. 
Nu tar vi helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1