Dagbok

Stallets dagbok

En jättehärlig dag i stallet! Så klart känns allt roligare och mer glädjefyllt efter en dag som igår, det bär man med sig hela tiden. 
Det var en lugnare dag eftersom gårdagens start och kvalhästar (som tagit sina lopp/kval mycket bra) fick ledigt och det var därför inte lika många turer att rida som vanligt. Istället mer tid till pyssel och fix med hästarna samt att det också behövdes städas och fixas i stallet med täcken, träns mm som vi använde igår på tävlingarna och som vi inte hann med igår. 
Vid fikat firade vi med både bubbel, tårta samt en underbar Banoffie Pie som var gjort till High Max ära med hans namn och dress på till och med. Googla gärna receptet till den här pajen som är helt fantastiskt god, det är ett tips för de som letar en god dessert.
Vid lunch kom de nya handicaptalen efter gårdagens tävlingar och Beach Road One höjdes två kilo och är nu uppe i hela 89! Det är dubbla känslor så klart, det blir ju mycket tuffare för varje höjning, men hittills har han klarat det med bravur. Samtidigt är det ju väldigt roligt att han en häst som är uppe så högt i handicap att de allra största storloppen kan vara aktuella framöver. 
Nu tar vi en lugn söndag imorgon vilket känns väldigt skönt för att ladda batterierna inför kommande vecka!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1