Dagbok

Stallets dagbok

Det är faktiskt svårt att uttrycka hur glad jag är över dagens resultat. Efter ett riktigt uselt år så har det sedan en tid känts som att vi är på gång och att resultaten borde komma. Att orka fortsätta tro på att det man gör ska ge utdelning när det är motigt är svårt, det är lätt att börja ändra på allt möjligt. Samtidigt är det viktigt att just analysera och ändra på det som verkligen ska ändras på och det tycker jag att vi har gjort.
2020 har varit ett väldigt tufft år och att då få inleda 2021s första dag med de här resultaten känns mer än fantastiskt, det känns som den bästa present man kunde få.
Två segrar och nos ifrån en tredje seger och alla hästar gick starkt och bra. Det här sporrar bara till att vi ska jobba ännu hårdare, uppåt och framåt.
Jag har uppdaterat med kommentarer om varje hästs insats idag och ni hittar det under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1