Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen började med att det var lite annorlunda när vi kom in i "hingststallet" (det är den avdelning där hingstarna står tillsammans med valacker, den andra avdelningen är "stostallet" och där står våra ston och valacker, på det sättet är ston och hingstar i olika avdelningar). Man hörde ett högt brusande ljud och på stallgången var det en hel del vatten.
Oj, här har ett rör gått sönder och står och sprutar vatten var så klart första tanken och vi rusade runt för att hitta läckan. Det var dock inget som var trasigt... Snowfoot hade lekt med sin boll och lyckats få ner den i vattenkoppen så den låg och tryckte emot så vattnet flödade i koppen och ut över boxen. Ganska onödigt och framöver får hans leksaker hängas upp på väggen eller så för att det inte ska hända igen. 
Det blev ganska mycket merarbete att sopa bort allt vatten på gången samt att hälften av boxarna var ganska blöta och behövde delvis tömmas ut för att få det att torka. 
I övrigt gick dagen bra, vi hade många turer att rida då i stort sett alla hästar är mer eller mindre igång. Det var lugnare träning idag och imorgon blir det mer tempon för några av hästarna.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1