Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen och förmiddagen inleddes med vanlig träning i goda tempon samt jobba vidare med åringarna. Allt flöt på fint och hästarna skötte sig bra.
Vid 10.30 åkte jag och Valmir till Mälarkliniken med Chamori för en återkoll. Hon är sedan en tid tillbaka opererad på insidan av ena bakbenet för en gammal skada, troligtvis en sparkskada av en annan häst som skett långt innan vi köpte henne.
Nu ser allt jättebra ut och hon är redo att tränas igång igen, att påbörja uppträningen inför kommande säsong. Hon är en häst vi har stora förväntningar på framöver och under den här vilan hon har haft så har hon utvecklats och växt på ett mycket positivt sätt, hon ser toppenfin ut.
Det här var mitt första besök sedan de flyttat kliniken till ett nytt hus precis bredvid. Den gamla byggnaden används fortfarande, men är nu operationssal och lite annat. Det nya stället var helt otroligt imponerande, det har allt! En avdelning med löpargånger, longervolter samt som en liten ridbana där hästarna kan ridas om det behövs för undersökningen. Gott om boxar för hästarna att vänta i, gott om undersökningsrum. Det är otroligt högt i tak och både fint och väl organiserat, helt fantastiskt faktiskt.
Jag har aldrig sett en hästklinik i närheten så fin som den här, det var en upplevelse bara att få se den. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1