Dagbok

Stallets dagbok

Även idag blir uppdateringen via mobilen och troligtvis imorgon också. Hårddisken på datorn har säckat ihop och företaget som nu hjälper mig försöker rädda så mycket som möjligt. Det här med att säkerhetskopiera behöver jag bli bättre på framöver...
Dagens arbete gick toppenbra och hästarna tränade på i blandade tempon. Snowfoot fick repetera startboxmomenten och det gick fint. Både lastningen och själva uthoppningen ur boxarna klarade han bra. Tove som är starter och ansvarig för allt kring det tyckte inte han behövde öva mer nu inför söndagens debut, han är redo. 
Efter alla hästar var ridna var det dags att jobba med åringarna. De sköter sig strålande och är så fina, riktiga guldklimpar! Utvecklingen går verkligen fort framåt nu. 
Imorgon blir det lite lugnare på träningsfronten för de flesta hästarna!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1