Dagbok

Stallets dagbok

Nu kommer dagens uppdatering fast om den ser lite annorlunda ut så beror det på att den kommer via min mobil istället för via datorn som normalt.  
Min dator verkar ha gått sönder och då märker man hur enormt beroende man är av den. Det stressar en hel del att inte veta om innehållet kan räddas eller ej. Jag jobbar på det med hjälp av experter! 
Så i nuläget är jag väldigt begränsad med vad jag kan göra jobbmässigt när det gäller skrivbordsjobb tills datorn är lagad eller utbytt, vilket jag verkligen hoppas går fort. 
Dagens träning gick fint och helgen starthästar mådde fint. 
Startlistan till söndag kom ut idag och då startar A Ragman, Sharp Eye och Snowfoot. 
Det var också anmälningar idag till söndagen efter (den 6e) och då har vi Beach Road One, House in Order och Quagmire anmälda. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1