Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det då startanmälan till på söndag och då har vi House in Order, Sharp Eye och Perfect Sister som startar samt Snowfoot som kvalar.
Lördagens tävlingar anmäldes idag och där kommer startlistan ut imorgon och vi har Quagmire och A Ragman som startar då.
Dessutom anmäldes det idag till nästa söndag (den 29e) där vi har en del hästar anmälda. Det är tätt på given nu med tre tävlingsdagar inom en dryg vecka, men det verkar finnas hästar för det i alla fall, t ex i maidenloppet nästa vecka anmäldes över 30 hästar!
Dagens träning gick mycket bra och hästarna tränade i goda tempon tillsammans och det känns uppåt formmässigt på många håll. Nu hoppas vi att det syns också till helgens tävlingar som ska bli spännande.
Imorgon är det en lugnare träningsdag, men några hästar kommer ridas på rakbanan eftersom dirttracken som vanligt på onsdagar är stängd för underhållsarbete.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1