Dagbok

Stallets dagbok

Nu verkar det mycket glädjande ordna upp sig med tävlingarna. På söndag blir det tävlingar som planerat samt att Stockholms Hösthandicap som skulle ha ridits i söndags kommer att gå då. På lördag rids alla övriga lopp som skulle ha gått i söndags. Startlistan till söndag kommer ut imorgon, lördagens lista kommer ut på onsdag eftersom det först ska anmälas imorgon. Låter det rörigt? Litegrann kanske, men mest positivt och roligt med tävlingar hela kommande helgen!
I det stallet där det funnits en tidigare sjuk person har nu alla testats negativt, jag är inte helt säker på om det kvarstår någon att testa än eller ej men det känns ju i alla fall minst sagt lovande. 
Idag var Andreas (Tapia Dalbark) tillbaka på Bro efter att ha varit i Wido Neuroths stall de senaste månaderna med stor framgång. Han kommer rida ut för oss och det känns väldigt roligt att han är tillbaka. Han var ju lärling hos oss för ett antal år sedan och red bl a sitt första Derby åt oss på Stureplan, vi hade ett mycket bra samarbete. Det känns väldigt skojigt att han är tillbaka.
Samtidigt börjar nu Angelika på heltid hos Patrick. Fram till nu har hon ridit turer åt oss, Patrick samt Claes Björling. Hos Patrick har hon mycket fler möjligheter att få ritter så jag tycker det är helt rätt att hon nu helt satsar där istället och önskar henne ett jättestort lycka till!
Det blev en bra träningsdag idag med lagom raska canters på dirttracken och som vanligt på måndagar var det höger varv som gällde. Hästarna var pigga och glada, tror de uppskattade att få träna på efter en ledig dag. 
Imorgon kommer då startlistan till söndag samt anmälningslistan både till lördag och till veckan efter, den 29e.
 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1