Dagbok

Stallets dagbok

Ännu en väldigt trevlig lördag i stallet som det ju brukar vara, lördagar är utan tvekan favoritdagen i stallet. En del raskare träning samt snabbjobb och hästarna gjorde det verkligen utmärkt. De såg starka och fina ut och framför allt att samtliga gick fortast över upploppet med full spänst över mållinjen. 
Vi har många planerade starter nu under november månad och det ska så klart bli spännande att se debut för Perfect Sister och Snowfoot inom kort samt första starten för Quagmire sedan han kom till vårt stall. Utöver det så är det många som är på väg uppåt i form, som t ex House in Order som verkligen behövde loppet senast och har gått framåt massor på det, i dagens arbete gjorde han ett mycket starkt intryck.
Imorgon är det tävlingar på Jägersro och där har vi ingen starthäst denna gång. Nästa söndag är det tävlingar på Bro Park och sedan varje söndag ända en bit in i december, så vi ser fram emot många roliga och spännande helger nu.
Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1