Dagbok

Stallets dagbok

14 grader i november... Personligen känns det ju skönt och behagligt, men miljömässigt känns det inte helt normalt. Tänker tillbaka på vintrarna när man såg att en viss dag skulle det frysa. Vi var då dagen innan ute och krattade och jämnade hagarna så de var platta och fina. Så kom kylan och de frös ihop och så höll de sig mer eller mindre hela vintern och med ett snölager över så småningom. Jämför det med nu, det är så enormt mycket varmare vintrar och totalt andra förutsättningar. 
Idag var en s k rutinträningsdag, lagom raska canters på programmet och dagen flöt på utmärkt. Även vår hovslagare var på plats och jobbade under förmiddagen och vi hann med mycket arbete där. 
Imorgon är det en del raskare träning/snabbjobb på programmet!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1