Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig seger! Det var länge sedan en seger i ett vanligt lopp (dvs inte ett storlopp) kändes så glädjande. Det här året har varit fullt med strul och helt enkelt inte alls som vi hoppats på, det lysande undantaget så klart Dubaiäventyret med Timo Nurmos andraplats i Meydan Trophy.
Nu har vi gjort en rejäl nystart, men självklart tar sådant lite tid och det är inget som visar sig i resultaten över natten utan snarare mest till nästa år. Här fick vi dock ett kvitto på att vi är helt på rätt väg och när Beach Road One passerade mållinjen som vinnare så var känslan bara lycka och glädje, jag blev så otroligt glad.
Stort tack till alla i vårt team som jobbar stenhårt och målmedvetet, det är ett helt ovärdeligt jobb alla lägger ner tillsammans.
Jag har uppdaterat kommentar angående dagens insats och det finns under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1