Dagbok

Stallets dagbok

En hel del snabbare arbeten på programmet idag. Morgonen började med fint väder och efter en kallare natt där det till och med gått ner på någon minusgrad så hade banorna torkat upp jättebra. 
Jag måste ge en eloge till banskötarna, tidigt varje morgon är de ute och preparerar, när banorna öppnar klockan 6.30 är de körda och så bra de bara kan vara. Förr i tiden (mest på Täbytiden) var det ofta banorna öppnade och inte alls var fixade med en massa klagomål från tränarna som självklart resultat. Sådant behöver vi inte ens tänka på nu, det är toppenbra skött!
Morgonens goda väder höll inte i sig många timmar, ganska snabbt började det regna och med det började kampen mot klockan att hinna träna hästarna innan banan blivit för dålig. Sista turen fick vi rida på rakbanan, men annars hann vi med bra att få ut de som skulle gå snabbare.
Några att nämna:
Timo Nurmos- siktar på start i Danmark om två veckor och han såg mycket fin ut i ett raskare längre arbete idag. 
Quagmire- kommer troligtvis även han starta i Danmark den 7 november och han gjorde ett starkt intryck i dagens arbete.
A Ragman och Snowfoot jobbade tillsammans och Snowfoot siktar på kval och sedan debut ganska snart. Han är en häst vi har höga tankar om inför nästa säsong.  
House in Order startar på onsdag och ser strålande fin ut i träningen, dock får man så klart komma ihåg att det var länge sedan han startade.
Det blev en bra träningsdag och en mycket trevlig dag i stallet med en hel del folk på plats, det enda som var tråkigt var vädret.
Vid lunch begav vi oss iväg mot Malmö och imorgon startar Beach Road One. Jag har som vanligt uppdaterat med kommentar inför morgondagen och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat)

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1