Dagbok

Stallets dagbok

En trevlig fredag med lite förkänsla av helgen faktiskt. Det är ju Elitloppet på söndag och även om jag inte är jätteengagerad i trav så är det väldigt roligt med ett så stort lopp, att se de bästa hästarna tävla är alltid spännande och intressant. Normalt sett hade det varit Solvallabesök på söndag, men i år är det inte bara via tvn som gäller utan också att det körs på kvällen. Det kan vara trevligt att duka upp framför tvn på söndag och göra något roligt av det och det börjar ju med galopp i Göteborg även om vi denna gång inte har starthästar.
Detta om helgen (eller söndag rättare sagt), men jag ska ju så klart skriva något om dagens träning:
Några av hästar reds ute på fältet idag och jag tycker verkligen att det är en fantastisk möjlighet att kunna få träna där. Hästarna får öva att gå på gräs, det är en variation i träningen och med enorma ytor att galoppera på. Dessutom är det väldigt nyttigt psykiskt att kunna gå ut och rida i så trevlig miljö, en sorts avkoppling mentalt.
I övrigt ganska mycket rutinträning i lagom tempon och hästarna såg fina ut. Vi har ändrat på framridningsrutinerna sedan en tid tillbaka och det tycker jag fungerar mycket bra. Både för att jag får mer uppsikt över hästarna samt att själva uppvärmningen blir bättre för dem, det känns helt rätt.
Imorgon tränar vi vidare och rapport här kommer precis som vanligt!


Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1