Dagbok

Stallets dagbok

Mestadels raskare träning idag även om det också var några som gick lugnare tempon. Hästarna såg fina ut och det är många som är på starkt uppåtgående i form.
Snowfoot var och tränade startboxar vilket vi tragglar på med mest varje dag och han gör stora framsteg snabbt. Förut tränade han där i sällskap, men för att han ska lära sig i lugn och ro och verkligen ta in det här så är det i nuläget bättre att han övar ensam. Annars blir det lätt så att han hakar på bakom annan häst och bara följer med, nu får han ta ansvar själv och det här sättet fungerar bättre för honom. 
Första dagarna ville han inte ens komma nära boxarna, nu går han rätt in utan problem. Han har ofta för bråttom ut dock och det är det vi jobbar med nu, att han ska kunna gå in och stå still lugnt vilket blir bättre för varje dag. Det här tar en del tid och möda, men det är viktigt att lägga ner det arbete som krävs för att han ska bli trygg och lugn med ett väldigt viktigt tävlingsmoment.
Imorgon är det då tävlingar igen på Bro Park och jag har uppdaterat kommentarer om våra tre starthästars chanser, kolla det under fliken Starter (& Resultat).
Som utlovat har jag också uppdaterat med nya bilder och det är verkligen toppfina träningsbilder från i lördags. De finns som alltid att se på Veckans Bilder, så missa inte dem!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1