Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag och en ny vecka inleds. Som vanligt på måndagar var det höger varv på dirttracken och hästarna sköter det där hur bra som helst, det är inga problem att träna i "fel varv".
Idag var det startanmälan till Jägersro på söndag som är Prammsdagen och en av årets största tävlingsdagar. Kommer nog kännas väldigt märkligt att en sådan dag kommer ridas utan publik. 
Vi har två starthästar här, Perfect Girl Ester gör årsdebut i en Guldhandicap över 1200 meter och Bright Light startar i Sunday Special över 1730 meter. 
Idag var det också anmälningar till Övrevoll på torsdag i nästa vecka (den 28e) och då ska Timo Nurmos dit för att testa banan inför Norsk Derby. Först är det Svenskt Derby som gäller, men det finns inte tid emellan att starta i Norge så därför tar vi det nu. Det är en stor fördel att ha gjort ett lopp på den banan som är lite speciell med sina svängar och uppförsbacke. Vi har också High Max och Mr Tooma Global anmälda i lopp där, men vi får se om någon av dem hänger med dit eller om de stannar hemma. 
Imorgon kommer förutom den vanliga uppdateringen här även kommentarer om onsdagens starthästar samt även en bilduppdatering, så titta in här imorgon igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1