Dagbok

Stallets dagbok

En glad och positiv känsla när man vaknade imorse, nöjd med gårdagens duktiga starthästar. Det känns väldigt skönt att stallformen är uppåt nu, vi är på gång!
De som startade/kvalade igår mådde utmärkt idag och verkar ha tagit sina lopp/kval hur fint som helst, de var pigga och glada och kändes bra i benen och kroppen.
Dagens träning bestod av blandade tempon och upplägg med några som gick lite raskare. Beach Road One och Timo Nurmos gick ett längre snabbare arbete tillsammans och det är en fröjd att se dem, vilka fina hästar!
Man måste också imponeras av Chamori, två år och ser ut som en äldrehäst när hon tränar. De förväntningar man får när man ser henne träna, det är den känslan man eftersträvar och vill ha, den känslan kan man jobba hur hårt som helst för. Hon ser verkligen ut som en häst långt utöver det vanliga.
Hästarna överlag skötte sig fint idag och det blev en bra arbetsdag. Vi firade naturligtvis gårdagens framgångar med lyxfika, det var både lax med tillbehör och chokladtårta med vispgrädde.
Det var startanmälan idag till på onsdag, men faktiskt så har vi inga starthästar då eftersom vi har så pass många denna vecka i och med att det också är Göteborg på söndag. Däremot veckan efter det har vi många igen. Istället får vi på onsdag heja på Angelika som har tre jättefina ritter på onsdag!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1