Dagbok

Stallets dagbok

Så inleder vi en ny vecka då och som vanligt på måndagar så var det höger varv på dirttracken. Hästarna är vana vid det och det är inga konstigheter alls faktiskt. Hästar är annars vanedjur och kan lätt bli stressade när saker inte är som de brukar, det är en trygghet hos dem att ha rutiner. 
Träningen gick mycket bra och det var lite lagom tempon så där även fast några cantrade på lite mer. Imorgon är det fler hästar som tränar på raskare.
Det var också anmälningar idag till nästa onsdag på Bro Park och söndagen efter då det är vårpremiär i Göteborg. På Bro Park har vi High Max, Mr Tooma Global och Dhakota anmälda samt A Ragman i kval. I Göteborg var det högt tryck på intresserade, det var många anmälda i loppen. Vi har där Bright Light, Light Treading, Haweswater och Kew Bridge.
Imorgon tänkte jag sikta på en ny bilduppdatering här på hemsidan!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1