Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det blandade tempon, men mera åt det raskare hållet. Eftersom det är starter både tisdag, onsdag och söndag kommande vecka så är hästarna på lite olika upplägg vilka dagar de tränar på och vilka de går lugnare. 
Det var också startboxträning idag och vi var där med tre hästar. Chizhou gjorde bara en kort repetition inför sin debut kommande onsdag. Det kan alltid vara bra efter ett kval att träna en gång till för att säkerställa att allt är lugnt och harmoniskt inför första starten. Hon skötte sig utmärkt, gick direkt in och stod lugnt.
Vi var också där med tvååringarna A Ragman och Dhakota. Vi varierar just nu vilka som övar och alla unghästarna är ganska mycket tränade i startboxarna och sköter sig bra.
De gick in med stängda framgrindar och stod en stund där innan de fick springa av. Det märks att båda har lärt sig mycket på de här träningarna och Dhakota är snabb ut nu, A Ragman var också betydligt raskare denna gång än förra.
Idag var det då startanmälan till onsdag. Vi har Australian Open, Haweswater, Daxios och Chizhou till start. Alla loppen på onsdag rids på gräs, på tisdagen rids alla på dirttrack.
Vår grymt duktiga fotograf Wolfram var på plats idag. Ni som har Facebook eller Instagram kan kolla in på vår sida och se en massa fina träningsbilder från idag, här är länken till Facebook (den finns också som en ikon längst upp här på sidan):
https://www.facebook.com/StallMalmborg/
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1