Dagbok

Stallets dagbok

Idag blev det plötsligt höstväder med blåst och kyla. Malva stod och mockade i vintermössa och vi hade alla halvtjocka jackor hela dagen. Vi fick till och med stänga fönsterna eftersom vinden var ganska stark. Hästarna har inte behövt ha stalltäcken på länge, men nu är de på och de behövdes redan från morgonen.
Dagens träning var mestadels mellantempon eller lugnare och imorgon blir det mera tempon igen.
I skrivande stund sitter jag framför tvn och ser på Atg Live. Loppen känns mindre intressanta, det är Hästarnas Mästare som är mest spännande och naturligtvis hejar vi på Fredrik som representerar galoppen. Roligt att han vann galopploppet, där hade han lite press på sig att visa att det var hans gren. Däremot var hans travhäst inte så himla snabb, den såg kortbent och sävlig ut och var halva svängen efter... Det är nu spännande och jämnt inför sista grenen som är hoppning och som avgörs efter sista loppet. Så när ni läser detta så vet ni förmodligen redan resultatet.
Imorgon träning som vanligt så klart, men så länge önskar jag alla en trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1