Dagbok

Stallets dagbok

Alltså det är fortfarande september, om än inte många dagar till. Det borde vara lite mysig höst, men de senaste mornarna har det varit kallt och imorse var det till och med minusgrader och en del is på rutan, inte okej! Det blev premiär för termobyxor idag och det är ju alldeles för tidigt för vinterkläder, så hoppas verkligen detta är ett högst tillfälligt bakslag och att lite trevligare grader återvänder inom kort.
Hästarna tränade på idag i friska tempon och de såg verkligen fina och laddade ut. Är mycket nöjd med hela dagens träning, det ser bra ut.
Vid fikat var det firande av Label Blacks seger när Tomas och Gunilla som är det ena ägarparet hade tagit med sig en superfin tårta med marsipan i dressfärgerna och Label Black skrivet över tårtan. Den var inte bara snygg utan väldigt god också, härligt med extra lyxig lördagsfika!
Det blev en trevlig och bra lördag överlag, lite helgkänsla efter en intensiv vecka. Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1