Dagbok

Stallets dagbok

Lite av en vanlig träningsdag idag och allt flöt på fint. Roligt att se åringarna som gör snabba framsteg. Tyska A Ragman som kom först är sadelvan nu och vi har börjat tömköra honom över området. Det är mycket bra träning att få lära sig att gå framåt överallt utan någon bredvid sig, den som kör går ju med linor bakom. Han är hur duktig som helst och lär sig fort.
Nya svenska åringen Eye For An Eye kom ju in först i lördags kväll och bara på några dagar nu så har även hon kommit igång bra, lärt sig longering och vi har också börjat introducera sadel i boxen utan att spänna någon gjord eller så än.
Båda hästarna rör sig mycket fint och spänstigt, är otroligt nöjd med de här två inköpen!
Fler åringar ska det bli, vi kommer åka på ytterligare auktioner. Dessutom har vi ytterligare en svensk åring i Dhakota som är e Barocci och har vår tidigare häst Dharawal som mamma. Han är uppfödd hos Annika Stalfelt (uppfödare till bl a Cordelia och Houston Heat) och han kommer in i träning om några veckor. 
Imorgon tränar vi vidare med en hel del raskare tempon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1