Dagbok

Stallets dagbok

Idag som ofta på torsdagar var det lite mera tempon överlag även om inte precis alla hästar gick raskt. Efter mycket regn under natten så var banan något plaskig första turen, men den klarar ändå över förväntan när det kommer stora vattenmängder och redan efter en harvning var den helt bra och vi kunde träna på som planerat.
Hästarna såg fina ut och hela dagen flöt på hur bra som helst. Approach mådde utmärkt efter gårdagens lopp och laddar nu inför nästa lopp som i och för sig dröjer ett tag. 
Det var utlovat varma grader idag och varmt var det i och för sig, men den där riktiga hettan uteblev tack vare en hel del moln. När man jobbar med galopphästar så blir man sjukt intresserad av vilket väder det ska bli, ibland måste ju träningen planeras efter om det t ex väntas stora mängder regn som kanske gör banan för blöt eller som nu när det varit så varmt att vi fått träna tidigare på morgonen. Nu verkar vi dock gå lite mer mot normalväder framöver vilket ska bli väldigt skönt. 
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1