Dagbok

Stallets dagbok

En starthäst idag och det var Approach som för första gången fick starta på i alla fall något längre distans, 1400 meter. Helst ska han ha längre än så, men det var i alla fall bättre än 1200 meter. När hästar blir tre år och äldre så finns det ju lopp över alla distanser, men som tvååringar dröjer det innan de längre loppen kommer vilket är lite segt när man har en häst som vill ha distans. 
Loppet flyttades ju från gräs till dirttrack och det gynnade verkligen inte honom, men han gjorde ändå en mycket bra insats och blev tvåa slagen med hals, det var strid ända in på linjen. Lite surt så klart att vi inte fick vinna, men jag är ändå väldigt glad över det bra lopp han gjorde och det bådar gott framöver för honom. Det var långt ner till övriga och jag tror det var bra kvalitet på det här loppet.
Alla som följer oss (nu är det över 1000 st på Facebook!) vet ju hur mycket problem vi har haft med halsinfektioner. Det har varit enormt tufft att ha sjuka hästar så här länge och nedsatta i formen har de så klart blivit efter medicineringar och vila. Visst har vi varit drabbade av infektion tidigare, men inte så här mycket och länge.
Det har i träning börjat kännas mer och mer uppåt och när det gäller tävling så har flera hästar varit kort slagna den senaste tiden, men det har ändå känts som att det där lilla extra har fattats. Även om vi inte vann idag så kändes detta som det mest positiva på väldigt länge, det här gav en känsla av att nu är vi på gång på allvar!
Se närmare kommentar angående dagens insats under fliken (Starter &) Resultat. Nu är det bara att jobba vidare ännu mera!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1