Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det ju VM för kvinnliga jockeys (lite fritt översatt från den tjusiga titeln...) och även om inte jag var en av de största entusiasterna på förhand så får jag säga att det var verkligen lyckat. Mycket folk och bra stämning, endast ett rejält skyfall (vi pratar vräka ner) precis innan och under lopp 6 satte ner stämningen lite, men som tur var drog regnet bort fort.
Tror det här konceptet kan utvecklas betydligt mera, se till att bjuda in så många länder som möjligt och få mera press innan, bygga upp stämningen. Det finns helt klart mycket mer som kan göras för att få det ännu bättre, men det var ändå en succé idag.
Vi hade bara en starthäst och det först i sista loppet, men Light Treading gick från lätt gående till inget alls, så redan imorgon kommer vi kolla upp henne. Klart det kan vara en infektion igen, men jag tror mer på att det är något annat som stoppar henne. Vi hoppas i alla fall att vi hittar vad det än är.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1