Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag igen och lite segt kändes det att gå upp imorse efter ganska sen hemkomst igår. Att åka transport tar mer på krafterna än man tror även fast man mest bara sitter där. Men det var bara att hoppa upp när väckarklockan drog igång kl 3.50 och sen var det helt okej när man väl var på plats och började jobba.
Efter en hel del väldigt välbehövligt regn igår så var både banan och marken mer än välvattnad, känns fantastiskt bra att all marker, ja hela naturen fått vatten och det får gärna komma lite mer nu ett tag framöver.
Träning som vanligt idag och hästarna skötte sig fint och såg bra ut. Gårdagens starthästar mådde utmärkt och verkar ha tagit sina lopp hur bra som helst.
Idag var det startanmälan till på söndag och då startar Light Treading i en handicap över 1400 meter gräs. Det blir första gången hon tävlar i ett handicaplopp, hon har ju haft en minst sagt tuff matchning med idel storlopp så det här blir intressant att se hur hon motsvarar sitt handicaptal.
Även Himalaya startanmäldes men kom inte med och får nu förtur nästa gång, det känns bra att ha.
Även anmälningar idag till den 8e, dvs nästa onsdag och då har vi Approach anmäld i ett maidenlopp över 1400 meter gräs och han har väntat på ett lopp med lite mer distans än 1200
meter. 
Men först är det ju tävlingar på onsdag då vi har Kew Bridge som startar. Då kvalar också Australian Open och idag anlände hans dress som är sydd i Australiens flaggas färger, så himla snygg var den och kommer passa honom superfint.
Imorgon är det raskare träning samt något snabbjobb också!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1